Un equip polifacètic amb molta experiència
que et farà sortir el millor de tu mateix

 

– Nosaltres –

L’equip de la casa dels contes

Teresa Puig

Actriu llicenciada en art dramàtic a l’Institut del Teatre de Bcn i formada en art-teràpia, dansa creativa i gestalt. També amb potsgrau de pedagogia d’expressió ofert per l’Institut del Teatre de Barcelona. Compagina la seva activitat d’actriu dirigint tallers de formació d’art dramàtic i de creació escènica. Ha dirigit diferents muntatges a joves, adolescents, adults, i en tallers d’expressió per a salut mental.

Cofundadora de la Fura dels Baus, amb qui treballa ens els seus primers espectacles de carrer i provocació. També ha col·laborat amb el departament d’educació de la Generalitat Catalana en programes d’integració d’immigrants en els centres públics de secundària, en diferents poblacions de les províncies catalanes.

Liliana Moreno

Periodista, narradora, actriu, màster en Comunicació i Educació amb postgrau en antropologia visual. Ha treballat com a realitzadora de documentals, en escriptura de contes per a adults i nens, redactora de sala, producció i gestió audiovisual, articles de premsa especialitzada en alimentació i com formadora en TIC. És representant actiu del taller creatiu «La Jam de Cuentos». Des 2014 fa part a la companyia de teatre «Projecta Teatre Social». En el món de la narrativa és coneguda com Li Morenita. En el seu repertori compta amb autors de la literatura universal que adapta a espectacles de narració escènica: Macondo, aires de el Caribe (García Márquez), Agua para Chocolate (Laura Esquivel), Contes Suculents (Isabel Allende). És la mà esquerra de la presidenta de Casa dels Contes des 2017.