La casa dels contes i l’espai Malva,
dos escenaris amb moltes possibilitats

– La casa dels contes –

Un espai acollidor, obert i càlid

 

A la Casa dels Contes ens hem renovat. Hem fet moltes reformes per a major comoditat i millor us del espai dels nostres usuaris. Las noves cares de Teresa i Liliana, us convidaran a coneixer les instal·lacions, fer-te soci de forma gratuita i donar-te tota l’informació de les activitats que es realitzan, inscripcions a tallers, horaris, preus, etc.

La nova casa dels contes es una sala de 60 metres quadrats mes un pati entarimat de fusta de 40 metres amb la possibilitat de fer xerrades, sessions de contes i amb cabuda per 50 espectadors. L’espai consta d’un escenari de 20 metres quadrats. A part del escenari, hi ha la possibilitat de un escenari alternatiu dins la mateixa sala. Al final del pati tenim una sala de 14 metres quadrats per a grups molt reduïts.

Hem dissenyat una llibreria incorporada en la mateixa sala, on podreu  seure i triar el vostre conte. La sala permet la realització del tallers, de fer treball corporal amb la calidesa del terra de fusta nou.Un espai acollidor, obert i càlid

 

Oferim la sala en lloguer per esdeveniments diversos, assajos de grups teatrals, festes d’aniversari, etc.

– Espai Malva –

Un centre de creació i teràpia espiritual i corporal

 

Consta de dues sales de 40 metres quadrats amb terra de fusta per dur a terme tallers, seminàris, i altres activitats relacionades amb la salut del cos i de l’esperit. Les dues sales estàn dedicades al treball cos-ment: dança creativa, yoga, expressió corporal i expressió oral.

Es reben grups o persones que vulguin participar de les diferents activitats que s’ofereixen, o bé es lloguen els espaissi es reuneixen reuneixin places per a 20 persones. Acollim recessos individuals; recessos artístics, processos de creació.

Les activitats estan impartides per la Teresa Puig i per professors específics de cada teràpia. Es pot venir per temporades, un cap de setmana o per passar-hi un dia.

Direcció i contacte

Una casa de poble amb jardí i piscina, als peus de la muntanya de la Tossa, amb hermites romàniques del segle X. A menys d’una hora de Barcelona, a Santa Margarida de Montbui (Igualada)
C/ Sant Magí, 1, 08710 Santa Margarida de Montbui.

Telèfon:  +34 697 472 709

E-mail:  teresapuigr@gmail.com

Enllaços

https://espaimalva.wordpress.com/

https://www.facebook.com/espaimalva