Un equip polifacètic amb molta experiència
que et farà sortir el millor de tu mateix

 

– Nosaltres –

L’equip de la casa dels contes

 

L’equip de la casa dels contes… a casa te una llibreria on podeu trobar contes per infants i contes per adults.La llibreria ofereix un recull de contes d’arreu del mon, i d’editorials d’aqui. Estem elaborant un fons de contes per consultar.Com a llibreria oferim la Casa dels contes per a presentar llibres, poesia, tot allò referent a contes i literatura.

Teresa Puig

Actriu llicenciada en art dramàtic a l’Institut del Teatre de Bcn i formada en art-teràpia, dansa creativa i gestalt. També amb potsgrau de pedagogia d’expressió ofert per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha participat en tallers de escriptura de guions per Sanchis Sinisterra a la Fundació de la Caixa. Compagina la seva activitat d’actriu dirigint tallers de formació d’art dramàtic i de creació escènica. Ha dirigit diferents muntatges a joves, adolescents, adults, i des de fa un temps ha començat a treballar en tallers d’expressió per a salut mental.

Cofundadora de la Fura dels Baus, amb qui treballa ens els seus primers espectacles de carrer i provocació. També ha col·laborat amb el departament d’educació de la Generalitat Catalana en programes d’integració d’immigrants en els centres públics de secundària, en diferents poblacions de les províncies catalanes; campanyes que es porten a terme durant cinc cursos a través del Sedec.

Liliana Moreno

Periodista, narradora, actriu, màster en Comunicació i Educació amb postgrau en antropologia visual. Ha treballat com a realitzadora de documentals, en escriptura de contes per a nens, redactora de sala, producció i gestió audiovisual, articles de premsa especialitzada en alimentació i com formadora en TIC. És representant actiu del taller creatiu “La Jam de Cuentos” realitzat a l’Ateneu Rosa de Foc (tots els dimarts de 20.30 a 22.00 hores). Des 2014 fa part a la companyia de teatre “Projecta Teatre Social”. En el món de la narrativa és Li Morenita.

Antonio Zoco

Va néixer a Quito-Ecuador el 1972. Crescut en un ambient artístic entre Espanya i Llatinoamèrica. El 1992 es va traslladar a Madrid per formar-se en el Centre Coreogràfic Amor de Dios amb grans mestres del Flamenc i la Dansa Espanyola. Va alternar la seva estància a Madrid amb viatges periòdics a Andalusia per estudiar amb Pepito Vargas, Manuel Bernal i Manolo Marín; compaginant la seva formació amb ser part de l’equip de vàries companyies i projectes pròpis en vàris països.

Zoco ha adquirit coneixements empírics al llarg dels anys dedicant-se a la dansa en general, i a la tècnica del flamenc en partiicular, amb el mètode Cos Art (derivat del Sistema Aberastury), mitjançant el qual va poder rehabilitar-se després d’una lesió greu, i altres tècniques, sistemes i mètodes d’estudis del moviment.

Ha concebut una disciplina pròpia destinada a l’anàlisis de la conducta psico-física i als hàbits corporals, tant posturals com en el moviment, durant un aprenentatge de les tècniques del ball flamenc. Amb la intenció de fomentar en el participant la presa de consciència d’un mateix, a través del nostre instrument: el cos, que ens proporciona tot el que realment necessitem per ballar.

Carmen Rodriguez

“Mai em va agradar anar a l’escola, però d’ella en vaig aprendre el tipus d’escola a la que m’agradaria anar, i me la vaig inventar”. Carmen Rodriguez porta 24 anys ensenyant a treballar amb les idees, les paraules, els desitjos i les il·lusions que ofereixen les paraules que pensem, les paraules amb les que parlem, i les que corren pels laberints de la nostra imaginació per poder-les escriure.

Coordina i dirigeix el Taller Literàri Planetababel des de l’any 1993. Així mateix, ha coordinat cursos a la casa del museu Gerard Brenan de Màlaga, en associacions culturals a Berlin; ha coordinat activitats culturals de l’obra social de Caja Madrid durant cinc anys; ha impartit tallers en escoles, galeries d’art i llibreries; ha organitzat maratons literàries; ha participat en el Saló del Llibre i la Cultura; ha treballat i innaugurat la majoria de biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Populars de Barcelona-Diputació; ha impartit tallers en centres cívics; i durant 23 anys, i de forma exclusiva, ha impartit tallers en el Centre Cívic Pati Llimona. També és lectora professional i dirigeix Ediciones Mucho Cuento. Intenta combinar el seu treball de coordinadora de tallers amb el d’escriure contes per adults i per a nens, contes que al principi eren bastants curts i que mica en mica s’han anat allargant fins a arribar al punt que algun d’ells ha agafat les dimensions d’una novel·la.

Xavi Capdet

Actor i clown format a l’escola Lecoc de París i a l’ Escola de Comèdia Italiana. Actualment és professor d’expressió i teatre a l’escola Italiana de Barcelona.

El seu curs està pensat de cara als mestres per a que adquireixin coneixements útils per a les activitats teatrals. Eines que ajudin als docents a dirigir als alumnes en una posada en escena d’un text escrit o no escrit o també per a qualsevol activitat escènica. Els professionals de la docència viuran experiències fonamentals per a comprendre las bases més essencials de la interpretació. Vosaltres mateixos sereu els que ho experimentaran com a actors en un viatge que començarà amb la màscara neutra y acabarà amb el clown.

Llum Baraldés

Formacada com a ballarina al Institut del Teatre de Barcelona en Dansa Contemporànea del 1985 al 1989. Workshops de dansa clàssica i contemporànea amb diferents mestres a Barcelona, Madrid, Paris, Nova York: Norio Yoshida, Carmen Roche, Matilde Monni, er, Viola Farber, Jeremy Nelson, Cesc Gelabert, Angels Margarit, Margarita Guergue, La Dux, Lidia Azzopardi, Francesc Bravo, Alici a Perez.

Becada per Generalitat de Catalunya per seguir els estudis de dansa a l’escola Movement Research de Nova York el 1997. Cicles Formatius “Dansa a les Escoles” per la Generalitat a l’Institut del Teatre a Barcelona per a ballarins, directors i mestres del 2015 al 2016. Experiència Pedagògica: des de l’any 2005 treballa en diferents Projectes com a mestre, tallerista i artista de dansa per a nens i adolescents dins de l’horari lectiu i fora de l’horari lectiu a diferentes escoles i instiuts públics i concertats a Barcelona i arreu de Catalunya.